Perkhidmatan Kami

Kami bukan sekadar syarikat yang menyewakan mesin fotokopi/fotostat yang biasa


Rievera Marketing ialah syarikat penuh bumiputera yang menjalankan perniagaan jual beli mesin fotokopi, menyewa mesin fotokopi, dan import & export mesin fotokopi / fotostat. Kami mempunyai pengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang ini. Malahan kami menawarkan harga yang berpatutan dengan jaminan yang tiada bandinganya. Misi kami adalah membantu orang ramai mendapatkan mesin fotokopi yang berkualiti dan mampu milik.

Ramai yang beranggapan bahawa kami adalah syarikat biasa TETAPI jangkaan itu salah kerana kepakaran kami bukannya terhad pada penyewaan mesin fotokopi/fotostat malah kami juga arif didalam bidang seperti dibawah ini. Namun fokus utama kami adalah dalam bidang perkhidmatan mesin fotokopi / fototstat

Perkhidmatan Rangkaian

Perkhidmatan rangkaian bermaksud Networking bagi komputer. Kami boleh merekea bentuk networking bagi kegunaan pejabat anda tanpa perlu melabur kos yang banyak. Memandangkan dunia kini sentiasa memerlukan kita berhubungan, maka adalah penting bagi sesuatu organisasi tersebut mempunyai sebuah networking yang baik.

Pemasaran Internet

Rievera Marketing adalah pakar dalam bidang media sosial dan internet, lihat sahaja laman-laman web yang pernah dibuat seperti Takaful Medical Card (www.takafulmedical card.com) yang sentiasa duduk di laman pertama dalam Google walaupun terdapat banyak laman web lain yang seangkatan dengannya. Sosial media dan pemasaran Internet bukan hanya berkait rapat dengan Facebook atau Twitter tetapi sangat memerlukan skill yang tinggi dalam SEO (Search Engine Optimization).

Perkhidmatan Insurans

Sekiranya anda memerlukan nasihat atau mencari pelan takaful keluarga atau pun untuk organisasi anda. kami boleh menyediakan satu pelan takaful yang terbaik dan bersesuaian dengan bajet anda.

Pembangunan Laman Web

Laman web yang dicipta oleh kami bukan hanya nampak professional tetapi dapat berfungsi dengan baik mengikut kehendak anda. Tiada guna memiliki laman web yang professional tetapi tidak dapat berfungsi, dan tiada guna juga memiliki laman web yang tidak professional tetapi tiada sapa yang melayari laman web anda itu. Jika anda mempunyai laman web yang kami perkatakan diatas mungkin ini masanya anda perlu berubah.

Kebolehan Kami

Pembangunan Laman Web 80%
Pemasaran Internet 90%
Perkhidmatan Insurans 85%
Perkhidmatan Rangkaian 70%